Boek en Zoek

Eindeloos veel mogelijkheden om te boeken en te zoeken

BUKAZU biedt u als verhuurder veel mogelijkheden om het reserveringssysteem op uw website te zetten. U kunt kiezen voor alleen een kalender, maar ook een compleet zoeksysteem. Als u meerdere websites heeft, kunt u op elke website een ander zoeksysteem zetten met unieke lay out. U kunt op elke website andere accommodaties tonen. Dit zit automatisch in het softwarepakket en kost niets extra’s.


Responsive website boekingssysteem

Altijd up-to-date op pc, tablet en smartphone

Met de beschikbaarheidskalender op uw website kunnen uw huurders direct zien of uw vakantieverblijf beschikbaar is. Ook kan men zien welke periode beschikbaar is tegen welke prijs.

De reserveringssoftware is goed leesbaar op elk medium: laptop, tablet of smartphone. Uw huurders kunnen overal en altijd de bezetting bekijken en gelijk boeken.


Eigen lay out van uw boekingskalender

Met de stylesheet in de verhuurdersomgeving kunt u uw boekingskalender elke kleur en lay out geven die u wenst en die bij uw website past. Met een iframe-code kunt u de kalender in enkele minuten in uw website integreren. De kalender kan in elke website gentegreerd worden: WordPress, html, Joomla, etc.

Boekingskalender

zoekfunctie

Een zeer uitgebreid zoekformulier op uw site

Als u meerdere vakantieverblijven verhuurt, kunt u een zoekfunctie op uw website zetten, zodat uw huurders snel het verblijf van hun voorkeur kunnen vinden. Een huurder kan zoeken op alle denkbare items: datum, aantal personen, land, plaats, wellness en nog veel meer. De zoekfunctie bespaart de huurder tijd en ergernis omdat hij direct kan zien welk verblijf nog vrij is. De kans op een boeking is dus ook groter.


Makkelijk online boeken

Een geïnteresseerde huurder kan makkelijk online boeken of een optie nemen. Het systeem heeft een eenvoudig boekingsformulier dat door iedereen ingevuld kan worden. De taal wordt automatisch aangepast aan het land van waaruit gezocht wordt.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen vooral het online boekingsformulier invullen en minder vaak bellen om een boeking te doen. Dat levert gemak op voor de huurder en tijdsbesparing voor de verhuurder.


De zoekmodule is in meerdere talen beschikbaar

Boeken en zoeken in meerdere talen

Zowel het zoeksysteem als de boekingsformulieren worden in 6 talen aangeboden. Dit zijn de talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans

Uw huurder krijgt automatisch de taal aangeboden die past bij het land vanwaaruit hij of zij de website bekijkt. Als het een andere taal is dan in het systeem zit, bijv. Portugees, dan wordt de Engelse taal getoond.

De huurder krijgt ook direct alle mails in de juiste taal, zoals de boekingsaanvraag, bevestiging en andere mails die verstuurd worden. Als verhuurder hoeft u dit niet in te stellen per boeking. Dat gebeurt automatisch.