Features en Modules

Features

Voor het BUKAZU boekingssysteem zijn enkele features beschikbaar (evt. extra kosten staan vermeld):


Verzekeringen aanbieden

Het is mogelijk om bij uw vakantiehuizen reisverzekeringen aan te bieden. Het gaat om de schadeverzekering aan een vakantiehuis, annuleringsverzekering en reisverzekering. Bij elk huis kan apart aangegeven worden, welke verzekering aangeboden wordt. Ook is het mogelijk om de schadeverzekering verplicht af te laten nemen. Een duidelijke handleiding over de verzekeringen is terug te vinden in de wikipedia van BUKAZU.

Als verhuurder biedt u een extra service aan de huiseigenaar (schades zijn gedekt) en aan de huurder. Daarnaast verdient u ook nog met elke boeking en kan u zo de kosten van het boekingssysteem (grotendeels) terugverdienen.

Provisie: De verhuurder ontvangt 5% van elke verkochte verzekering (excl. assurantiebelasting).


Zoekformulier

Zoekformulier

Op de voorpagina van uw website kunt u een verkort zoekformulier plaatsen Het formulier is volledig zelf naar grootte, vorm, kleur en inhoud te bepalen. De feature is verkrijgbaar voor html en wordpress. Voor websites met een andere opmaak kunt u een aanvraag doen.

Kosten: € 59,- excl. btw. U kunt de feature zelf op elke pagina zetten die u wenst.

De feature kan ook door ons in uw site geïmplementeerd worden. Neemt u hiervoor contact met ons op, zodat we een prijsopgave kunnen doen.


Koppeling met o.m. Booking.com, AirBnb, Homeaway en Bedandbreakfast.nl

Door een koppeling te maken tussen BUKAZU en externe websites, als Booking.com,Homeaway, Airbnb, Vakantieadressen, Ferienhausmiete en Bedandbreakfast.nl, hoef je nog maar 1 kalender actueel te houden. De kalender van BUKAZU wordt meerdere keren per dag automatisch opgehaald, zodat de kalenders van deze externe sites ook altijd actueel zijn. Hoe vaak per dag de kalenders gesynchroniseerd worden, hangt af van de externe websites.

De iCalendar van de verhuurobject vind je onder het kopje ‘websites’ en bij een website waar het verhuurobject op staat. De link die staat bij iCalendar moet je plakken in de applicatie waar je hem wilt importeren.

Bij Booking.com kun je bij elke kalender op hun site, een kalender van BUKAZU toevoegen zodat de site van Booking.com altijd actueel is.

De uitleg voor HomeAway: https://help.homeaway.nl/articles/Hoe-synchroniseer-ik-mijn-HomeAway-kalender-met-een-andere-kalender

De uitleg voor Airbnb: https://www.airbnb.nl/help/article/99/how-do-i-sync-my-airbnb-calendar-with-another-calendar

De uitleg voor bedandbreakfast:

Log in op de eigenarenservice van Bedandbreakfast.nl met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Ga bovenin het menu naar ‘Mijn reserveringen’ en vervolgens naar ‘Synchroniseer kalenders’.
Open de kamer waarvan u de beschikbaarheidskalender wilt synchroniseren.
Ga in een apart venster naar de kalender die u naast Bedandbreakfast.nl nog gebruikt. Haal voor de betreffende kamer de beschikbaarheidsinformatie op. Gebruik hiervoor de link (URL) die u hiervoor aangeboden wordt binnen dit platform.
Plak deze link vervolgens in het daarvoor bestemde veld bij stap 2 in de eigenarenservice op Bedandbreakfast.nl.
Geef de kalender een naam en klik vervolgens op opslaan.
Herhaal deze stappen voor al uw kamers.


Betalingsmodule

Om snel uw betaling te ontvangen en daarmee de zekerheid van een definitieve boeking, kunt u uw klanten online laten betalen via iDeal, Sofort (Duits), Mister Cash (België) en vele andere betalingsmogelijkheden.

U kunt er voor kiezen om de klant uitsluitend online te laten betalen, maar u kunt hen ook laten kiezen uit online betalen of een bankoverschrijving.

De betalingsmodule moet in uw account geïnstalleerd worden. Het hele proces van aanvragen account payment provider en installeren duurt enkele weken.

Kosten: € 5,- per maand en eventueel kosten aan de payment provider.