BUKAZU staat centraal bij de verhuur

De boekingssoftware is prettig voor alle partijen die betrokken zijn bij de huur en verhuur van uw vakantieverblijf. - als verhuurder gebruikt u de software om alle processen snel te stroomlijnen - als eigenaar heeft u overzicht over de boekingen, huurders en inkomsten - als huurder kunt u direct online boeken en houdt u inzicht in het verloop van uw boeking - als accountant kunt u de maandelijkse overzichten direct gebruiken bij de fiscale verantwoording.

Voordelen voor de verhuurder

Alle boekingen en accommodaties op 1 overzicht

Als verhuurder wil je snel een overzicht hebben van de gasten die binnenkort aankomen en vertrekken. Op de dashboard zijn 2 overzichten: van de aankomsten en vertrekken die vandaag plaatsvinden. Deze overzichten zijn ook te printen in csv en pfd. Daarnaast is er een overzicht van de gasten die de komende 10 dagen in de accommodaties verblijven. U kunt direct zien wanneer een accommodatie beschikbaar is voor een last minute.

quick7.jpg

Volledige controle over uw boekingen

Wilt u eerst contact met uw gasten, om te weten wat voor mensen het zijn? Of moet u eerst andere aanbieders blokkeren, voordat u een boeking kunt accepteren? Met BUKAZU is dat de normale werkmethode. Een huurder doet altijd een optie- of boekingsaanvraag. Daarna kunt u contact opnemen met uw gasten of u kunt andere agenda's blokkeren. Alles alle in orde is, bevestigt u met 1 druk op de knop uw boeking en worden de mails en boekingsbevestigingen verstuurd.

details boeking.png

Elke boeking tot in detail

Elke boeking heeft een aparte pagina waar u alles over de huurder en zijn boeking kan vinden:

  • naam, adres, aantal gasten
  • wat heeft de huurder besteld
  • welke betalingstermijnen zijn er en wat is betaald
  • welke mails zijn naar de huurder, eigenaar, beheerder en schoonmaak gestuurd over deze boeking
  • na vertrek van de huurder wordt een eindafrekening opgemaakt met teruggave borg en eventueel extra te betalen kosten
betalingbijhouden.png

De financiën zijn altijd actueel

 

Er zijn diverse financiële overzichten die de actuele stand van inkomsten en uitgaven bijhouden. U ziet welke inkomsten u in een bepaalde maand als verhuurder ontvangt en ook welke betalingen u aan elke eigenaar moet doen. Daarnaast zijn er jaaroverzichten voor de verhuurder en per eigenaar. U kunt ook de inkomsten per huis en per kostensoort bekijken. Meer informatie hierover vindt u bij de pagina over het betalingssysteem.

actiepunten.png

Overal toegang tot al uw actiepunten

 

U heeft altijd en overal toegang tot de actiepunten die uw aandacht nodig hebben. In de actiepunten vindt u een overzicht van boekings (en optie-) aanvragen, (achterstallige) betalingen, aankomsten binnen 2 weken en de borgen die nog terugbetaald dienen te worden. U hoeft geen aparte takenlijsten meer bij te houden.

verzekeringen.png

Aanbieden van reisverzekeringen

U kunt eenvoudig reisverzekeringen aanbieden aan uw huurders. BUKAZU is tussenpersoon bij de Europeesche Verzekeringen, zodat u zelf geen contract met een verzekeraar hoeft af te sluiten. Het aanbieden van verzekeringen levert zekerheden op voor zowel de huurder als de eigenaar van een verhuurobject. Daarnaast levert het u als verhuurder een extra inkomstenbron op, omdat u provisie krijgt over elke verkochte verzekering. De verzekeringen die u kunt aanbieden zijn: annuleringsverzekering standaard en all-risk.