Eigenaar

BUKAZU staat centraal bij de verhuur

De boekingssoftware is prettig voor alle partijen die betrokken zijn bij de huur en verhuur van uw vakantieverblijf.

– als verhuurder gebruikt u de software om alle processen snel te stroomlijnen

als eigenaar heeft u overzicht over de boekingen, huurders en inkomsten

– als huurder kunt u direct online boeken en houdt u inzicht in het verloop van uw boeking

– als accountant kunt u de maandelijkse overzichten direct gebruiken bij de fiscale verantwoording

Verhuurder

verhuurder

Eigenaar

eigenaar

Huurder

huurder

Accountant

accountant

Voordelen voor de eigenaar


Login voor de eigenaar

De eigenaar van een vakantieverblijf heeft een eigen login, waarin hij boekingen en diverse overzichten kan bekijken en downloaden. De eigenaar kan zelf periodes blokkeren en zijn eigen boekingen ook deblokkeren.

De boekingen gemaakt door de verhuurder (rood) kan de eigenaar niet wijzigen. Boekingen door derden (grijs) kunnen door de eigenaar ook niet gewijzigd worden. De verhuurder is verantwoordelijk voor alle betaalde boekingen en boekingen van externe verhuurders.


Meer zekerheid door verzekeringen

 

Een eigenaar is beter verzekerd van goede boekingen, als de huurders een schadeverzekering en annuleringsverzekering hebben afgesloten. Een schade aan het vakantieverblijf is tot € 2.500 verzekerd, waardoor er geen extra kosten voor de eigenaar ontstaan. Als een boeking geannuleerd wordt, is er geen discussie over de annuleringskosten als de huurders een verzekering hiervoor afgesloten hebben.


maand inkomsten eigenaar

Heldere overzichten

Voor de eigenaar zijn er maand- en jaaroverzichten die direct voor de financiële administratie gebruikt kunnen worden. Ook kan de eigenaar deze direct aan zijn boekhouder/accountant doorgeven.

De eigenaar kan overzichten van de boekingen genereren voor elke periode die hij wil. Zowel in het verleden als in de toekomst. De eigenaar kan de overzichten exporteren als csv-bestand of als pdf.


De eigenaar blijft goed op de hoogte via mails

BUKAZU heeft een uitgebreid mailsysteem waardoor de eigenaar goed op de hoogte blijft van al zijn boekingen. Zodra er een nieuwe boeking- of optieaanvraag is bevestigd, krijgt de eigenaar automatisch bericht. Zodra de laatste betaling door de huurder is gedaan, krijgt de eigenaar een creditnota met daarop het bedrag dat hij van de verhuurder zal ontvangen.

Deze mails zitten standaard in het systeem (in 3 talen), maar kunnen door de verhuurder helemaal aangepast worden naar eigen wens.

Ook de beheerder en schoonmaak kunnen door het mailsysteem direct op de hoogte gehouden worden van nieuwe boekingen en wijzigingen in boekingen.

Creditnota reserveringssoftware

Boekingssysteem ook geschikt voor duites en engelstalige huiseigenaren

De eigenaar krijgt mails in eigen taal

De eigenaar van een vakantieaccommodatie kan zijn eigen werkomgeving in verschillende talen instellen, zodat hij makkelijk alle boekingen kan volgen. De talen die standaard in het systeem zitten zijn Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans.

Op de afbeelding hiernaast is de werkomgeving in het Duits te zien.

Ook de mails die naar de eigenaren verzonden worden, kunnen in een van deze talen verzonden worden. De verhuurder stelt de taal van de eigenaar (en beheerder en schoonmaak) in.