Huurder

BUKAZU staat centraal bij de verhuur

De boekingssoftware is prettig voor alle partijen die betrokken zijn bij de huur en verhuur van uw vakantieverblijf.

– als verhuurder gebruikt u de software om alle processen snel te stroomlijnen

– als eigenaar heeft u overzicht over de boekingen, huurders en inkomsten

als huurder kunt u direct online boeken en houdt u inzicht in het verloop van uw boeking

– als accountant kunt u de maandelijkse overzichten direct gebruiken bij de fiscale verantwoording

Verhuurder

verhuurder

Eigenaar

eigenaar

Huurder

huurder

Accountant

accountant

Voordelen voor de huurder


Kalender boekingssyteem

Online boeken: altijd en overal

Een huurder kan over ter wereld de kalenders bekijken, de prijs opvragen en direct boeken. De kalender is altijd actueel, zodat er geen dubbele boekingen kunnen ontstaan en geen teleurstellingen voor de huurder. BUKAZU voldoet aan de wettelijke vereisten dat alle kosten die verplicht zijn, ook in de prijs verwerkt moeten zijn. Daardoor zijn er geen nare verrassingen achteraf.


Snel en direct een vakantieverblijf vinden

Als er keuze is uit meerdere vakantieverblijven dan wil de huurder snel weten welk verblijf nog vrij is in een bepaalde periode of dat het geschikt is voor een bepaald aantal personen. Deze criteria en nog veel meer kunnen als zoekitem aangegeven worden. De huurder weet direct welke opties er zijn en hoeft niet eindeloos te zoeken.

Verblijf boeken

Direct verzekeringen afsluiten

De huurder kan tijdens het boeken direct besluiten of en welke reisverzekering hij af wil sluiten. Voor een grote groep is een schadeverzekering erg prettig.

Bij de annuleringsverzekering kan de huurder beslissen of hij een standaard of een all-risk verzekering wil afsluiten. Bij een all-risk annuleringsverzekering wordt elke reden van annulering geaccepteerd.

Bij BUKAZU betaalt de huurder dezelfde premie als rechtstreeks bij de verzekeraar.


Eigen login voor de huurder

Direct na boeking kan de huurder via een eigen login (‘Mijn Boeking’) zijn boeking bekijken, hij kan hier betalen via de betaalmodule of zijn persoonlijke gegevens inzien. Een huurderlogin straalt professionaliteit van de verhuurorganisatie uit en geeft de huurder vertrouwen, omdat hij elk moment van de dag zijn boeking kan inzien en kan zien wat hij betaald heeft en nog moet betalen. De login van de huurder is hier te zien.


Uitgebreid mailsysteem

BUKAZU kent een uitgebreid mailsysteem waardoor de huurder goed op de hoogte blijft van alles omtrent zijn boeking. De huurder krijgt een boekingsbevestiging met betalingsgegevens. Zodra een betaling in het systeem wordt ingevoerd ontvangt de huurder een betalingsbevestiging. De huurder krijgt een herinnering voor de tweede betaling. En vlak voor aankomst wordt een verblijfticket verstuurd met alle gegevens van de gehuurde accommodatie en eventueel de sleuteloverdracht. Na vertrek kan een evaluatiemail verzonden worden om te horen of het de huurder goed bevallen is en of er nog punten van verbetering zijn. Het mailsysteem is volledig door de verhuurder naar eigen wens in te richten en bijlagen kunnen onbeperkt toegevoegd worden.