Website compleet

Webdesign voor uw verhuurobject of objecten?

sunsetinspain
bnblhee
hausamberg
villaluxe
tergast

Een goede website

Een goede website is onmisbaar! Uw gasten beslissen binnen enkele seconden of uw website interessant is of niet. Het is daarom belangrijk om een aansprekende website te hebben, die direct duidelijke informatie geeft over wat u aanbiedt.

Wij hebben voor vele verhuurders en eigenaren nieuwe websites gebouwd, waarbij na enkele maanden het aantal boekingen beduidend toeneemt. Enkele voorbeelden hiervan staan links afgebeeld. U kunt op een foto klikken en zo de complete website van die verhuurder bekijken. We maken enkelvoudige websites voor eigenaren met 1 vakantieverblijf, maar ook gecompliceerde websites voor grotere internationale verhuurders.

Voor de professionele verhuurder maken we een complete website met cms (content management system), zodat de verhuurder nieuwe vakantieverblijven makkelijk zelf kan toevoegen. Dit bespaart tijd en geld. Door een goede samenhang tussen website-lay out,  cms en boekingssoftware krijgt de website een grotere vindbaarheid op Google en kan de klant makkelijk de informatie vinden waarnaar hij op zoek is.

Gebruiksvriendelijk

Bent u eigenaar en/of verhuurder van een vakantiehuis, camper of boot, dan weet u dat de meeste klanten via internet komen. Voor een goede verhuur is een aansprekende website  noodzakelijk. Er is veel concurrentie tussen vakantiewebsites, dus moet uw website een speciale uitstraling hebben, willen potentiële klanten juist bij u gaan boeken. BUKAZU wordt volledig geïntegreerd in uw website, zodat de klanten het gevoel houden tijdens het boeken op uw website te blijven. Dit geeft de klant het gevoel van betrouwbaarheid en dat is nodig om te boeken.

Altijd en overal boeken

In deze tijd wil iedereen, onderweg, bij vrienden of thuis, hun vakantie kunnen boeken. Als u een website hebt die goed gelezen kan worden op een tablet, smartphone of computer, dan krijgt u meer boekingen. De klant van nu beslist snel, wil online de beschikbaarheid en de prijzen kunnen zien, en direct na boeking de betaling afronden. Bij BUKAZU is dat allemaal mogelijk.

Wilt u ook een website met boekingssoftware?

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Wij kunnen een eenvoudige website maken vanaf € 795 (excl. btw) of een uitgebreide website op basis van al uw wensen en eisen, inclusief cms. In het laatste geval maken we graag een offerte voor u en kunt u rustig overwegen, alvorens te beslissen.

Voor meer informatie over een complete website met reserveringssysteem, kunt u contact opnemen met Bob van Oorschot, mail: [email protected].