Website compleet

Webdesign voor uw verhuurobject of objecten?

Een goede website is onmisbaar! Uw gasten beslissen binnen enkele seconden of uw website interessant is of niet. Het is daarom belangrijk om een aansprekende website te hebben, die direct duidelijke informatie geeft over wat u aanbiedt.

Een goede website

Wij hebben voor vele verhuurders en eigenaren nieuwe websites gebouwd, waarbij na enkele maanden het aantal boekingen beduidend toeneemt. Enkele voorbeelden hiervan staan links afgebeeld. U kunt op een foto klikken en zo de complete website van die verhuurder bekijken. We maken enkelvoudige websites voor eigenaren met 1 vakantieverblijf, maar ook gecompliceerde websites voor grotere internationale verhuurders.

Voor de professionele verhuurder maken we een complete website met cms (content management system), zodat de verhuurder nieuwe vakantieverblijven makkelijk zelf kan toevoegen. Dit bespaart tijd en geld. Door een goede samenhang tussen website-lay out,  cms en boekingssoftware krijgt de website een grotere vindbaarheid op Google en kan de klant makkelijk de informatie vinden waarnaar hij op zoek is.

Gebruiksvriendelijk

Bent u eigenaar en/of verhuurder van een vakantiehuis, camper of boot, dan weet u dat de meeste klanten via internet komen. Voor een goede verhuur is een aansprekende website  noodzakelijk. Er is veel concurrentie tussen vakantiewebsites, dus moet uw website een speciale uitstraling hebben, willen potentiële klanten juist bij u gaan boeken. BUKAZU wordt volledig geïntegreerd in uw website, zodat de klanten het gevoel houden tijdens het boeken op uw website te blijven. Dit geeft de klant het gevoel van betrouwbaarheid en dat is nodig om te boeken.

Altijd en overal boeken

In deze tijd wil iedereen, onderweg, bij vrienden of thuis, hun vakantie kunnen boeken. Als u een website hebt die goed gelezen kan worden op een tablet, smartphone of computer, dan krijgt u meer boekingen. De klant van nu beslist snel, wil online de beschikbaarheid en de prijzen kunnen zien, en direct na boeking de betaling afronden. Bij BUKAZU is dat allemaal mogelijk.

 

Wilt u ook een website met boekingssoftware?

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Wij kunnen een reguliere website voor 1 vakantieverblijf maken vanaf € 795 (excl. btw). Hiervoor krijgt u

  • homepage
  • een pagina met beschrijving van uw vakantieverblijf met veel foto’s
  • een pagina met omgevingsinformatie
  • een routepagina
  • een beschikbaarheidspagina met kalender
  • een contactpagina met eventueel een contactformulier
  • links naar facebook, twitter en/of instagram
  • informatieve pagina’s voor huurvoorwaarden, privacy, disclaimer etc.

U krijgt een cms (content management system) waarin u zelf de gegevens van uw vakantieverblijf kunt wijzigen of vernieuwen. U kunt alles eenvoudig zelf regelen, zodat er later geen kosten meer  zijn. Behalve de eenmalige kosten van het maken van de website, zijn er de jaarlijkse kosten voor hosting, onderhoud website en eventueel domeinnaam. Voor een reguliere website is dat vanaf € 16,- per maand.

Een reguliere website met meerdere vakantieverblijven kunnen we leveren vanaf € 1.250 (excl. btw). U heeft dan voor elk vakantieverblijf een eigen pagina met daarop foto’s, beschrijving, route/locatie, omgevingsinformatie en de kalender. Er is een aparte pagina voor de zoekmodule.

En dan kunt u natuurlijk nog een website laten maken, die volledig op uw wensen is afgestemd. Hiervoor wordt een offerte gemaakt, gebaseerd op uw wensen.

Voor meer informatie over een complete website met reserveringssysteem, kunt u contact opnemen met Bob van Oorschot, mail: bvanoorschot@bukazu.com.

Voorbeeld van een reguliere website met 1 vakantieverblijf

Voorbeeld van een reguliere website met meerdere vakantieverblijven

Voorbeeld van op maat gemaakte website voor 1 vakantieverblijf

Voorbeeld van op maat gemaakte website voor meerdere vakantieverblijven