Eindeloos veel mogelijkheden om te boeken en te zoeken

BUKAZU biedt u als verhuurder veel mogelijkheden om het reserveringssysteem op uw website te zetten. U kunt kiezen voor alleen een kalender, maar ook een compleet zoeksysteem. Als u meerdere websites heeft, kunt u op elke website een ander zoeksysteem zetten met unieke lay out. U kunt op elke website andere accommodaties tonen. Dit zit automatisch in het softwarepakket en kost niets extra’s.

Altijd up-to-date op pc, tablet en smartphone

Met de beschikbaarheidskalender op uw website kunnen uw huurders direct zien of uw vakantieverblijf beschikbaar is. Ook kan men zien welke periode beschikbaar is tegen welke prijs.

De reserveringssoftware is goed leesbaar op elk medium: laptop, tablet of smartphone. Uw huurders kunnen overal en altijd de bezetting bekijken en gelijk boeken.

responsive_big-1024x680.jpg

Eigen lay out van uw boekingskalender

Met de stylesheet in de verhuurdersomgeving kunt u uw boekingskalender elke kleur en lay out geven die u wenst en die bij uw website past. Met een iframe-code kunt u de kalender in enkele minuten in uw website integreren. De kalender kan in elke website gentegreerd worden: WordPress, html, Joomla, etc.