Zelf bankoverschrijvingen aanmaken voor het terugbetalen van borgsommen is verleden tijd

Zelf bankoverschrijvingen aanmaken voor het terugbetalen van borgsommen is verleden tijd. Als jouw gasten hebben betaald met online overboekingen, kun je nu met slechts één druk op de knop de borg eenvoudig terugstorten.

Geen gedoe meer met handmatige overschrijvingen - dankzij de naadloze integratie met Mollie is het proces nu moeiteloos en efficiënter dan ooit. Hier is hoe het werkt:

🏡 Eenvoudige Borgteruggave: Of je gasten nu betalen via Mollie of online overboekingen, het systeem herkent automatisch de betaalmethode.


🔄 Automatische Voorbereiding: Na het vertrek van je gasten wordt de borg automatisch klaargezet in de Eindafrekening. Voeg eventuele extra kosten toe en bevestig de eindafrekening met een simpele klik.


💳 Terugstorten met 1 Druk op de Knop: Hebben je gasten met een online overboeking betaald? Na het bevestigen van de eindafrekening, volstaat één druk op de knop om de borg terug te storten via Mollie.

Het beste van alles?

Geen gedoe met handmatige banktransacties en geen zorgen over tekorten op je Mollie-account. Alles wordt soepel geregeld, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het bieden van een geweldige ervaring aan je gasten.