Uniek reserveringssysteem voor campers

(maar ook voor (sta)caravans en bungalowtenten)

Het boekingssysteem BUKAZU is zowel te gebruiken voor de eigen camper, die enkele keren per jaar verhuurd wordt, als voor de meer professionele verhuurder met tientallen campers. Door je camper zelf te verhuren bespaar je al gauw 15 tot 25% van de huur. Hierdoor heb je wel meer werk, maar BUKAZU kan de administratieve en financiële taken vergemakkelijken. 

 

 

BUKAZU doet meer voor de camperverhuurder dan het gemiddelde boekingssysteem, want je kunt er ook voor kiezen om verzekeringen aan te bieden. De huurder kan een standaard of all-risk annuleringsverzekering bij het boeken afsluiten. Gemak voor de huurder en extra inkomsten voor jou als eigenaar/verhuurder. 

Het is mogelijk tijdens het boeken de gegevens van het rijbewijs op te vragen en de bestemming waar de huurders naar toe willen. Je kunt dan vooraf bekijken of je de boekingsaanvraag wilt accepteren of dat je eerst met de huurders wilt overleggen. 

Als je gebruik maakt van andere verhuurkanalen, zoals GoBoony of Camptoo, kun je de kalenders eenvoudig koppelen. Binnen BUKAZU kun je de gegevens zowel exporteren als importeren