Boekingssysteem

BUKAZU: het meest complete boekingssysteem


Altijd overzicht in je financiën
Persoonlijke service en support
Vaste lage prijs per jaar
Complete controle
Zeer gebruiks-vriendelijk
Alle processen geautomatiseerd
Te integreren in elke website
Compleet betalingssysteem

Elke keer dat je vakantiehuis, camper of boot verhuurd wordt, ben je blij. Maar er komt ook een hele hoop werk achteraan: je Excel-bestand updaten waarin je de huurders en de data bijhoudt; mailtjes versturen naar de klant en de beheerder; zelf facturen maken en daarbij goed opletten dat je geen fouten maakt. En dan moet je ook nog de betalingen verwerken én in de gaten houden. Zo heb je je eigen handmatige boekingssysteem bedacht, maar het kost je verschrikkelijk veel tijd.

Is dit hoe verhuren bij jou werkt?

 • Je houdt je boekingen handmatig bij, wat veel werk is en fouten oplevert.
 • Je vindt het lastig om het overzicht te bewaren in je boekingen.
 • Als iemand geboekt heeft, moet je handmatig de beschikbaarheidsdata op je site bijwerken.
 • Zodra er geboekt is, moet je met meerdere mensen contact hebben, wat veel tijd kost.
 • Je hebt je vakantieverblijven op andere sites staan, waar je hoge commissies betaalt tot wel 30%.
 • Of je hebt al een boekingssysteem, maar het werkt niet goed, is duur en heeft geen goede support.

Kies voor een boekingssysteem dat je tijd oplevert én geld bespaart

Wil je het nu eens écht goed aanpakken? BUKAZU biedt je structuur, overzicht en gemak. Met ons boekingssysteem is het hele proces van verhuren geautomatiseerd. Er staat een boekingsmodule op je website, je klant zoekt, boekt en betaalt, en vervolgens gaat voor jou de rest vanzelf. In de overzichten van BUKAZU zie je precies wat er nog moet gebeuren en wat de opbrengsten zijn. Verhuren was nog nooit zo makkelijk. En dat voor een vaste lage prijs per jaar.

Wil je zelf het gemak van ons boekingssysteem ervaren?

Ontdek de voordelen.

Probeer 30 dagen gratis. De trial stopt automatisch.

Voor wie is BUKAZU geschikt?

Ons boekingssysteem is geschikt voor verhuurders die meerdere vakantieverblijven van anderen in hun aanbod hebben én voor eigenaren die zelf hun verblijf willen verhuren. Je kunt eigenlijk alles verhuren, zolang je het voor minimaal één nacht is. En of je nu één vakantiewoning hebt, een camping, of meer dan 50 campers, BUKAZU geeft je alles wat je nodig hebt.

Zelf je Bed and breakfast verhurenBed and Breakfasts
Zelf je boot verhurenBoten
Zelf je camper verhurenCampers
Zelf je vakantiehuis verhurenVakantiehuizen
Zelf je camping verhurenCampings

De voordelen van BUKAZU als boekingssysteem

Het hele proces geautomatiseerd

Met BUKAZU heb je in één klap het hele verhuurproces geautomatiseerd. Zodra er een boeking binnenkomt, gaat de rest vanzelf. Er worden mails verstuurd naar alle mensen die betrokken zijn, zoals de huurder, de beheerder, de schoonmaker en de eigenaar. Alle partijen hebben ook nog eens hun eigen logins bij BUKAZU. Zo ziet de eigenaar wanneer de gasten aankomen en vertrekken en de gast zelf heeft inzicht in de boeking.

Het hele proces geautomatiseerd

Een overzichtelijk dashboard

BUKAZU is het overzichtelijkste boekingssysteem voor de verhuur van vakantieverblijven. In het dashboard zie je al je accommodaties en boekingen in één overzicht. Zo weet je direct welke gasten binnenkort aankomen en vertrekken. Je ziet ook welke boekingen er zijn voor de komende tien dagen. Dus word je gebeld door een potentiële huurder die last minute een accommodatie wil boeken? In je dashboard zie je in één oogopslag wat er mogelijk is.

Klik op een boeking en je ziet direct alle details, zoals naam en adres, het aantal gasten en de automatische mails die verstuurd zijn. Hier regel je alles wat met de boeking te maken heeft: de betalingen, de eindafrekening en terugbetaling van de borg

Een overzichtelijk dashboard

Nooit meer zorgen over de financiën

Met ons boekingssyteem heb je altijd inzicht in de financiën. Handmatig facturen maken en zelf alle betalingen bijhouden is verleden tijd. BUKAZU regelt het allemaal en laat precies zien welke betalingen er nog openstaan. Je hoeft dus niet meer zelf in de gaten te houden of er op tijd betaald wordt, want je klant én jijzelf krijgen automatisch een seintje. Ook het verrekenen van de borg is met BUKAZU heel eenvoudig.

In de maandoverzichten zie je precies welke inkomsten je per maand hebt ontvangen en welke betalingen je nog moet doen, zoals borg terugbetalen aan de huurder. Als je verhuurt namens verschillende eigenaren, zie je in het overzicht in één oogopslag wat je moet betalen aan welke eigenaar. In de jaaroverzichten zie je de inkomsten per camper, boot of vakantiehuis. De maand- en jaaroverzichten zijn te exporteren naar pdf of csv, zodat je ze ook door kunt sturen naar je accountant.

Nooit meer zorgen over de financiën

Naadloze integratie in je eigen website

Een boekingskalender van derden heeft vaak zijn eigen stijl, maar niet bij BUKAZU. Je bepaalt de lay-out helemaal zelf. Kies de kleuren die passen bij je huisstijl, zodat het systeem volledig opgaat in je website. Zo heeft je huurder niet eens door dat je een extern boekingssysteem gebruikt. Je kunt ook zelf kiezen welke mogelijkheden je wilt laten zien op je website. Ga je voor alleen de kalender? Of heb je meerdere accommodaties en wil je ook de zoekfunctie met filter toevoegen? Je hebt volledige vrijheid.

Naadloze integratie in je eigen website

Gebruiksvriendelijk voor de huurder

Niks zo vervelend als dat mogelijke huurders afhaken omdat het boekingssysteem op je website onhandig is. Met de kalender van BUKAZU op je site zien bezoekers direct of je vakantiehuis, kampeerplek of B&B beschikbaar is en voor welke prijs. En als je de zoekfunctie met filter ook toevoegt, kunnen ze eenvoudig zoeken in alle mogelijkheden. De software werkt uitstekend op desktop, mobiel en tablet, zodat je klanten altijd en overal kunnen zoeken en boeken. Wil je dat ze bij het boeken gelijk online kunnen betalen? Ga dan voor de extra betalingsmodule en kies zelf welke betaalmethodes je wilt aanbieden.

 • Ideal
 • Creditcard
 • Sofort
 • PayPal
 • Bancontact

Complete controle over je boekingen

Wil je controle houden over wie je verwelkomt in je vakantiehuis? Van tevoren weten aan wie je een camper of boot meegeeft? Met BUKAZU is een boeking pas definitief zodra jij dat wilt, zodat je na de boeking contact kunt opnemen met de gasten. Zo krijg je alvast een indruk van wat voor mensen het zijn. Gaat de boeking door? Je regelt het met één druk op de knop.

Complete controle over je boekingen

Koppeling met andere boekingssystemen

Staan je vakantieverblijven ook op andere boekingssites? Geen probleem. Je verbindt BUKAZU eenvoudig met andere boekingssystemen. De kalenders communiceren met elkaar, zodat je nooit een dubbele boeking hebt. De kalender werkt samen met de boekingssystemen van:

 • Airbnb
 • Booking.com

Reisverzekeringen: voor de complete service

Maak je service compleet met reisverzekeringen. Je geeft de huurder zekerheid, en ook als verhuurder of eigenaar weet je zeker dat je geen inkomsten misloopt. BUKAZU is tussenpersoon bij de Europeesche Verzekeringen. Je hoeft dus zelf geen contracten af te sluiten en dat scheelt heel wat gedoe. En voor elke verzekering die je verkoopt, krijg je provisie; een mooie extra inkomstenbron.

Reisverzekeringen: voor de complete service

Het is tijd om meer boekingen te ontvangen.

Klaar om te starten?

Probeer 30 dagen gratis. De trial stopt automatisch.

We blijven onszelf constant verbeteren

BUKAZU is het meest complete boekingssysteem en biedt je alle opties om zorgeloos te verhuren. We zijn constant in ontwikkeling en maken BUKAZU steeds beter, zodat jij het optimale gemak hebt. En heb je een goed idee voor een nieuwe functie? Laat het ons weten. Als wij het net zo’n goed idee vinden als jij, zetten we onze programmeurs aan het werk om het te integreren in onze software. Zo profiteer je optimaal van BUKAZU.

Ervaar onze persoonlijke service en support

BUKAZU is ontzettend eenvoudig in gebruik. Voor het inrichten moet je even de tijd nemen, maar het is gelukkig heel eenvoudig. Daarna gaat alles vanzelf en heb je altijd overzicht. En als je vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. Je hebt altijd twee vaste aanspreekpunten: iemand voor de techniek, en iemand voor algemene vragen over de werking van BUKAZU. En we doen niet aan lange wachttijden of keuzemenu’s; we zijn makkelijk bereikbaar en helpen je snel.

“Voor onze boekingen en administratie maken wij gebruik van het boekingssysteem van BUKAZU. Ik zou iedereen met één of meer vakantiehuizen dit systeem aanraden. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Onze gasten ontvangen alle informatie (in het Duits, Engels of Nederlands) automatisch. Voor ons is dit erg prettig werken. Ook wanneer wij zelf vragen hebben wordt er snel en adequaat gereageerd.”

Probeer BUKAZU gratis uit en ervaar hoe het je leven makkelijker maakt

Doe de gratis trial van 30 dagen

Probeer 30 dagen gratis. De trial stopt automatisch.