Over


Kan dit niet makkelijker?

Dat dachten we jaren geleden toen we zelf vakantiehuizen verhuurden en het steeds drukker kregen. We hielden alles handmatig bij, raakten het overzicht kwijt en maakten steeds vaker foutjes. Automatiseren en overzicht krijgen, dat was wat we wilden. Maar we vonden geen software die voldeed aan onze eisen. En dan is er maar één optie: het zelf maken. Zo ontstond BUKAZU.


Alles voor onze klanten

BUKAZU is gemaakt met jou in gedachten. Met onze jarenlange ervaring in het verhuren van eigen vakantiehuizen en vakantiehuizen van anderen, weten we tenslotte precies wat je nodig hebt als je vakantiehuisjes, boten of campers verhuurt of als je een camping of B&B hebt. En we weten als geen ander dat er heel veel tijd in de administratie gaat zitten. Ons doel is dan ook om verhuren voor jou zo makkelijk mogelijk te maken tegen zo laag mogelijke kosten, of je nu een kleine of grote verhuurder bent. Zo hou je weer tijd (en geld) over voor andere dingen.

Omdat we BUKAZU maken voor jóú, nemen we ook heel serieus wat je te zeggen hebt. Dus heb je een verbeterpunt? Een goed idee voor een nieuwe functionaliteit? Laat het ons weten. Automatiseren is onze passie en geen uitdaging is ons te groot. Wij zien het uitbreiden en verbeteren van onze software als een voortdurend proces. En zodra er een nieuwe functionaliteit beschikbaar is, rollen we deze zo snel mogelijk uit voor al onze klanten.

Een klein team met grootse dromen

BUKAZU bestaat al ruim 10 jaar en is opgericht door Marjon van Oorschot. Het is een echt familiebedrijf en we hebben een klein maar hecht team. De lijntjes zijn dus kort en dat heeft voor jou alleen maar voordelen. We zijn namelijk heel makkelijk te bereiken en denken met je mee. En als er een probleem is, lossen we het razendsnel op.

Met ons kleine team denken we graag groot. We willen het beste boekingssysteem bieden dat in Nederland verkrijgbaar is. En dat voor een scherpe prijs. Daarnaast richten we ons ook op de rest van Europa, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met onze software. BUKAZU is al beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

BUKAZU staat voor persoonlijk contact

We willen onze klanten de beste persoonlijke service bieden. Daarom heb je bij ons altijd contact met twee vaste personen: Bob of Marjon. Bob is de hoofdprogrammeur van BUKAZU. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor de technische kant van het boekingssysteem. Dus heb je een technische vraag of een idee waarmee we BUKAZU nog beter kunnen maken? Dan helpt Bob je verder. Wil je iets weten over de werking van BUKAZU? Of heb je hulp nodig bij het inrichten? Dan moet je bij Marjon zijn. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en is verantwoordelijk voor de marketing.

We zijn heel makkelijk bereikbaar. Bij vragen mag je ons gewoon mailen of bellen. En als je belt, kom je niet terecht in keuzemenu’s. Je krijgt gewoon een van ons aan de lijn.