Over ons

BUKAZU: “tijd voor iets leuks!”

Vakantiehuizen, boten, campers, etc. verhuren is een tijdrovende klus zonder de juiste software. Met BUKAZU ben je niet alleen aan het werk, maar houd je tijd over voor leuke dingen!!

Familiebedrijf/team

BUKAZU is ontstaan uit een familiebedrijf van de familie van Oorschot, dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is in het ontwikkelen van reserveringssoftware. De familie van Oorschot heeft jarenlange ervaring in het verhuren van eigen vakantiehuizen en vakantiehuizen van derden. De idealen, wensen en gebruikerseisen die uit deze ervaring voortkomen zijn de basis voor de reserveringssoftware van BUKAZU. De VOF bestaat uit Bob en Marjon, als leidende krachten.

Bob is als hoofdprogrammeur verantwoordelijk voor de technische kant van het boekingssysteem. Hij heeft een team van programmeurs en technisch adviseurs, die gezamenlijk denken over en werken aan nieuwe toepassingen en verbeteringen van de reserveringssoftware. De technische afdeling is gevestigd in Groningen.

Marjon maakt dagelijks gebruik van het reserveringssysteem en is verantwoordelijk voor de marketing. Met meerdere mensen wordt aan de styling, marketing en ontwikkeling gewerkt.

Door de korte lijnen is het BUKAZU-team zeer wendbaar en kan aan wensen en eisen van de verhuurders snel tegemoet gekomen worden.

Missie

BUKAZU wil het kleine én grote verhuurders van vakantieobjecten makkelijker maken om volledige regie te houden op alle facetten van het verhuurproces, tegen de laagst denkbare kosten. De reserveringssoftware staat 24/7 online, de downtime over de afgelopen jaren heen is vrijwel verwaarloosbaar.

BUKAZU richt zich hierbij niet alleen op de Nederlandse verhuurder, maar ambieert het aanbieden van reserveringssoftware voor vakantiewoningen en andere verhuurobjecten in heel Europa. Dit houdt in dat de reserveringssoftware in het Nederlands, Duits en Engels beschikbaar is en in het voorjaar van 2017 ook in het Spaans, Frans en Italiaans. Zowel voor verhuurders, eigenaren als huurders.

Visie

Praktische ervaringen en wensen van verhuurders leiden bij BUKAZU zo mogelijk direct tot een verbetering van de reserveringssoftware. Uitgangspunt hierbij is dat geen uitdaging te groot is en geen probleem te klein. Het uitbreiden en verbeteren van de gebruiks- en instelmogelijkheden is een vrijwel continu proces. Zodra een nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd is die per direct ook voor alle verhuurders beschikbaar.

De ambitie van de Marjon en Bob is om in de nabije toekomst het beste boekingssysteem van Nederland te bieden, met de beste service en tegen lage kosten. Ideaal voor mensen die niet van administratie houden, waardoor de verhuurder weer tijd krijgt om zélf leuke dingen te doen.