Referenties

VillaLuxe

VillaLuxe

Een restyle van de website van VillaLuxe, verhuur van luxe vakantievilla’s. Kenmerkend voor het design zijn de grote sfeer foto’s van de verschillende huizen en de integratie van een boekingssysteem voor het zoeken door de huizen en het direct kunnen boeken van de huizen. De hoofdpagina bestaat uit een grote slider van een aantal van de huizen, daaroverheen zit een snel zoekformulier dat gekoppeld is met het boekingssysteem, daar onder een aantal tekst berichten en nog een aantal foto’s. Verder is er per huis een pagina gemaakt met daarop zoveel mogelijk informatie weergeven op een aantal duidelijke tabbladen zodat de informatie snel te vinden is. Naast deze site is er ook een identieke site gemaakt voor de Duitse versie van de website; villaluxus.de.

Wij hebben voor de eigenaar van VillaLuxe de website gebouwd in wordpress, dit om het beheren en het toevoegen van huizen zo gemakkelijk mogelijk te maken. De eigenaar kan zelf bij alle foto’s en alle huizen zodat er ook nieuwe foto’s of teksten kunnen worden toegevoegd.


Vakantiehuis 'Im Kylltal' raad ons boekingssysteem aan

Vakantiehuis ‘Im Kylltal’

Voor ons vakantiehuis ‘Im Kylltal’ in Duitsland gebruiken we al enkele jaren het reserveringssysteem BUKAZU. Ik heb als huiseigenaar weinig werk van de boekingen. Eén keer per jaar vul ik de prijzen voor een volgend jaar in en daarna kan ik elke boeking binnen een minuut accepteren en verwerken. Ook de beheerder en schoonmaak krijgen direct een email. Het gemak voor mij als eigenaar/verhuurder staat voorop bij de keuze van een reserveringssysteem.

Daarnaast is het voor de gasten heel makkelijk om te zien of het huis vrij is en kunnen ze online boeken. Ruim 90% van de boekingen krijg ik direct online zonder telefoontjes of email. Dat is fijn voor de gasten en fijn voor mij.


Westerwald groepsaccomodatie

WesterwaldVakantieVilla en OstfrieslandVakantieVilla

Via onze websites WesterwaldVakantieVilla.nl en OstfrieslandVakantieVilla.nl verhuren wij onze 2 grote vakantiehuizen met o.a. bioscoop en bar in Duitsland. Voor de boekingen en administratie maken wij gebruik van het boekingssysteem van BUKAZU. Ik zou iedereen met een of meer vakantiehuizen dit systeem aanraden. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Onze gasten ontvangen alle informatie (in het Duits, Engels of Nederlands) automatisch, voor ons is dit erg prettig werken. Ook wanneer wij zelf vragen hebben wordt er snel en adequaat gereageerd.


vakantiehuizen zoeken

Great Vakantiehuizen aan zee

Wij zijn net ons verhuurbureau gestart onder de naam Great Vakantiehuizen. Wij zochten naar een goed boekingsprogramma en kwamen bij book4moor/BUKAZU terecht. Na bestudering viel onze keuze op dit programma. Het invoeren van de gegevens verliep aanvankelijk niet vlekkeloos, maar door even door te zetten ging het later prima. We kennen het programma daardoor van voor naar achter! Het is voor de huurderen een uiterst gebruiksvriendelijk systeem. Een boeking is zo gemaakt! Kortom wij zijn zeer tevreden!


Haus am Berg

Gemak voor de verhuurder en voor de huurder. Wat wil je nog meer!

De website is in samenwerking met BUKAZU (door MOOR Webdesign) gebouwd.

Haus am Berg