Referenties

Gruppenhaus Tirol

De mooiste vakantiehuizen in prachtig Tirol vindt u bij Gruppenhaus Tirol

Tirol en Salzburg zijn dé wintersportregio’s van Europa voor Belgen en Nederlanders. Je vindt in Tirol en Salzburg moderne liften, uitstekende voorzieningen, sneeuwzekere skigebieden en je kunt er een geweldige après-ski vinden.


Huize Tergast

Voor ons vakantiehuis Huize Tergast gebruik ik al 12 jaar het reserveringssysteem BUKAZU. Ik heb als huiseigenaar weinig werk van de boekingen. Eén keer per jaar vul ik de prijzen voor een volgend jaar in en daarna kan ik elke boeking binnen een minuut accepteren en verwerken. Ook de beheerder en schoonmaak krijgen direct een email. Het gemak voor mij als eigenaar/verhuurder staat voorop bij de keuze van een reserveringssysteem.


Mijn camper huren

Boek online een camper via onze “Zoek en Boek” functie in onze website. Zodra er een optie of een boeking is aangevraagd nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor het inplannen van een bezichtiging van de huurcamper. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om uitleg te geven over de camper en het optimaal beleven van het Camperen. Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie? Een camper huren bij Mijncamperhuren.nl maakt dat mogelijk. Onze huurcampers verkeren in optimale staat en de campers WA-Casco (all-risk) verzekerd.


VillaLuxe

Een restyle van de website van VillaLuxe, verhuur van luxe vakantievilla’s. Kenmerkend voor het design zijn de grote sfeer foto’s van de verschillende huizen en de integratie van een boekingssysteem voor het zoeken door de huizen en het direct kunnen boeken van de huizen. De hoofdpagina bestaat uit een grote slider van een aantal van de huizen, daaroverheen zit een snel zoekformulier dat gekoppeld is met het boekingssysteem, daar onder een aantal tekst berichten en nog een aantal foto’s. Verder is er per huis een pagina gemaakt met daarop zoveel mogelijk informatie weergeven op een aantal duidelijke tabbladen zodat de informatie snel te vinden is. Naast deze site is er ook een identieke site gemaakt voor de Duitse versie van de website: villaluxus.de.


Otter houseboats

Beleef het unieke gevoel van de vrijheid die het varen met je eigen huisboot geeft. Wil jij je volgende vakantie doorbrengen op het water, romantisch met z’n tweeën of met meerdere mensen? Dan hebben wij precies het juiste aanbod voor je. We bieden 3 typen huisboten aan: compact klasse, comfort klasse M en comfort klasse XL.

Al onze boten zijn met een keuken en een wc uitgerust. Wanneer je de comfort klasse boekt, is er zelfs een douche aan boord. Neem een een kijkje op Otter Easy Houseboats.


Via onze websites WesterwaldVakantieVilla.nl en OstfrieslandVakantieVilla.nl verhuren wij onze 2 grote vakantiehuizen met o.a. bioscoop en bar in Duitsland. Voor de boekingen en administratie maken wij gebruik van het boekingssysteem van BUKAZU. Ik zou iedereen met een of meer vakantiehuizen dit systeem aanraden. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Onze gasten ontvangen alle informatie (in het Duits, Engels of Nederlands) automatisch, voor ons is dit erg prettig werken. Ook wanneer wij zelf vragen hebben wordt er snel en adequaat gereageerd.


 

 

Andere gebruikers van BUKAZU