Referenties

Luxe groepshuizen in Duitsland

“Zodra ik BUKAZU ontdekte, heb ik meteen gezegd: ‘Dat wil ik.’ Zonder twijfel. Want de eigenaren van BUKAZU doen exact wat wij ook doen: een eigen vakantiehuis én vakantiehuisjes van anderen verhuren. Dus als iemand een goed boekingssysteem kon ontwikkelen dat precies deed wat ik nodig had, dan waren zij het wel. En ik heb er geen enkele keer spijt van gehad.

 Voordat ik BUKAZU gebruikte, hield ik alles handmatig bij. Ik moest elke keer alles zelf invullen in mijn overzicht en iedere mail zelf sturen. Dat gaat nu allemaal automatisch. Het boekingssysteem is uiterst professioneel. Het functioneert werkelijk als een dolle. En ik denk dat ik nog lang niet alles gebruik wat erin zit. Het werkt heel aangenaam en is dus heel gebruiksvriendelijk. Ik raad de software iedereen aan die doet wat wij doen, want BUKAZU scheelt me heel veel tijd.

 Ook de service is goed. Die enkele keer dat er eens een probleem is, lossen ze het gelijk op. En ze zijn heel consequent, consciëntieus, adequaat en to the point. Ze zijn goed bereikbaar en bij vragen krijg ik altijd snel antwoord."

 

Rene Schwarte (augustus 2021)

Bezoek website

westerwaldvakantievilla.jpg

Chalet huren op Texel

“Voordat ik BUKAZU gebruikte, hield ik alles voor de verhuur bij in Excel. Dat was veel werk én het was foutgevoelig omdat alles handmatig moest. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een boekingssysteem. Ik wilde iets wat heel gebruiksvriendelijk was en waarbij ik zo min mogelijk administratie hoefde te doen. Daarom heb ik voor BUKAZU gekozen.

Dat was een goede keus, want ik ben heel blij met BUKAZU! Het is echt een fijn systeem en het scheelt me erg veel werk omdat er zoveel geautomatiseerd is. Het boekingsproces gaat bijna helemaal vanzelf! En het is erg overzichtelijk. Ik zie in één oogopslag alle actiepunten en kan snel en makkelijk mails versturen. Nu kost verhuren me veel minder tijd.

Ik raad BUKAZU zeker aan. Het is geschikt voor de kleine verhuurders zoals ikzelf, maar ook voor campingplaatsen of voor mensen die bijvoorbeeld 20 huisjes verhuren. Ook de support is erg goed. Ze helpen je met het inrichten van het systeem. En als je ergens tegenaan loopt, kun je gewoon even appen of mailen en krijg je snel antwoord.”

Margo de Bont (februari 2021)

Bezoek website

 

Chalethurenoptexel.jpg

Otter Easy Houseboats

“Omdat ik net begon met de verhuur van boten, was het moeilijk om een keuze te maken voor een goed boekingssysteem. Ik wist namelijk nog niet precies wat ik nodig had. Ik heb voor BUKAZU gekozen omdat zij zelf ervaring hebben met verhuren, dus ik wist dat zij begrepen tegen welke dingen ik aan liep.

Ik twijfelde eerst nog: moet ik geen software nemen die helemaal is ingericht op bootverhuur? Is het wel gebruiksvriendelijk genoeg? Maar het werkt erg goed en makkelijk. Er is veel geautomatiseerd, dus de software neemt me veel werk uit handen. In deze branche kun je eigenlijk gewoon niet zonder.

BUKAZU heeft heel goed geholpen en meegedacht bij de inrichting van het systeem, zodat het helemaal past bij mijn bedrijf. Ik had zulke specifieke wensen voor de software, dat er op mijn verzoek zelfs nog maatwerk is geleverd. We hebben leuk contact met elkaar en ze zijn goed bereikbaar bij vragen. Ik word altijd snel en professioneel geholpen en als er iets misgaat staan ze gelijk voor je klaar.”

Seppo Hensgens (december 2020)

 

Bezoek website

 

61981f48-469a-407e-a0f1-e8c9669d1df9.jpg

De mooiste vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk

Deze vakantiehuizen liggen in- of aan de rand van het oude wijndorpje Montbrun des Corbières in de streek Occitanie ( Languedoc ) in Zuid Frankrijk. Gelegen in het heuvellandschap tussen de historische steden Narbonne en Carcassonne. Wijngaarden, oude plaatsen en een prachtige natuur; dat is de omgeving van de wijnvilla’s.
Er is ontzettend veel te zien en te doen in de omgeving; voor ieder wat wils. De stranden van de Middellandse zee liggen vlakbij, de grens met Spanje op slechts drie kwartier autorijden, strand van Rosas in een uur, Carcassonne op 20 minuten, op 10 minuten kanovaren, oneindig veel wandel- en fietsroutes, het is er allemaal.
De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben allemaal een verwarmd privé zwembad, een jacuzzi en een grote tuin met veel privacy. Alle huizen zijn van een Nederlandse eigenaar.

59a3c3a0-af61-4579-b5a2-7198619f5575.jpg

Mijn camper huren

Boek online een camper via onze “Zoek en Boek” functie in onze website. Zodra er een optie of een boeking is aangevraagd nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor het inplannen van een bezichtiging van de huurcamper. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om uitleg te geven over de camper en het optimaal beleven van het Camperen. Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie? Een camper huren bij Mijncamperhuren.nl maakt dat mogelijk. Onze huurcampers verkeren in optimale staat en de campers WA-Casco (all-risk) verzekerd.

261ff7da-59a6-4c59-81ed-5172fc050e14.jpg