Neem contact met ons op

Je kunt ons bellen of mailen met al je vragen over het reserveringssysteem, de verschillende functionaliteiten of de tarieven. 

 

Locatie Dwingeloo

Op locatie Dwingeloo, Lhee 80, kun je vrijblijvend langs komen om meer uitleg te krijgen over de functionaliteiten van het BUKAZU boekingssysteem. Marjon van Oorschot-Reijntjes werkt dagelijks met het boekingssysteem voor de verhuur van vakantiehuizen in diverse landen. Het is ook mogelijk een trial van 30 dagen aan te vragen en het reserveringssysteem vrijblijvend thuis uit te proberen. Voor vragen en ondersteuning over het gebruik kun je Marjon bellen op: +31 6 22 05 19 28 of een email sturen naar support@bukazu.com. Als je langs wilt komen, graag eerst een afspraak maken.

 

Locatie Elp

Op locatie Elp, kun je langs komen met technische vragen over het reserveringssysteem of als je meer wilt weten over het laten maken van een nieuwe responsieve website voor de verhuur van je vakantieverblijf of verblijven. Bob van Oorschot is in Elp het aanspreekpunt. Je kunt met hem een afspraak maken om langs te komen of hem mailen om je vragen te bespreken. Het e-mailadres voor technische vragen is support@bukazu.com.

 

Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 22 05 19 28 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Voor vragen zijn we ook bereikbaar via: support@bukazu.com.  Technische vragen of problemen bij voorkeur doorgeven op support@bukazu.com. Deze mail wordt ook in de weekenden gelezen.

 

BUKAZU vof

KvK: 64539636