Contact

U kunt ons bellen of mailen met al uw vragen over het reserveringssysteem, de verschillende functionaliteiten of de tarieven.

Locatie Dwingeloo

Op locatie Dwingeloo, Lhee 80, kunt u vrijblijvend langs komen om meer uitleg te krijgen over de functionaliteiten van het BUKAZU boekingssysteem. Marjon van Oorschot-Reijntjes werkt dagelijks met het systeem voor de verhuur van vakantiehuizen in diverse landen.

U kunt ook een trial van 30 dagen aanvragen en die vrijblijvend thuis uitproberen. Voor vragen en ondersteuning over het gebruik kunt u Marjon bellen op: 0521-712012 of een email sturen naar [email protected] Als u langs wilt komen, graag eerst een afspraak maken.

Bob van Oorschot

Locatie Groningen

Op locatie Groningen, Multatulistraat 145, kunt u langs komen als u technische vragen over het reserveringssysteem hebt of als u meer wilt weten over het laten maken van een nieuwe responsieve website voor de verhuur van uw vakantieverblijf of verblijven.

Bob van Oorschot is in Groningen uw aanspreekpunt. U kunt met hem een afspraak maken om langs te komen of hem mailen om uw vragen te bespreken. De email is [email protected]