Een succesvol nieuw jaar!!

Het is zover!!! BUKAZU is sinds een week volledig omgezet en nu toegankelijk vanaf app.bukazu. De hele omzetting heeft 8 maanden geduurd, maar we zijn er achter de schermen al 2 jaar mee bezig. Wij zijn hier heel blij mee, maar we zijn nog lang niet klaar!

Er liggen nog veel wensen en vragen van jullie en ons, en daar gaan we in het nieuwe jaar weer vol mee aan de slag. We blijven het systeem verbeteren. 

Vernieuwde e-mail-verzending

De laatste belangrijke vernieuwing is, dat de e-mails voor àlle accommodaties nu vanaf 1 punt kunnen worden verzonden. 

Je kunt je e-mails op 1 plek aanmaken of wijzigen en die dan aan àl je accommodaties versturen. De mails bij alle accommodaties kun je in principe verwijderen, als je alleen de algemene mails wilt versturen. Wil je tòch een specifieke mail bij een accommodatie versturen? Dan zet je die mail bij de accommodatie neer en vinkt hem uit bij de algemene mails. Zo kun je ook aparte mails (met eigen bijlagen) per accommodatie versturen. 

Bij het vraagteken op de pagina vind je uitgebreid informatie.

 

Succesvol 2021

Het afgelopen jaar was wegens de Corona-maatregelen voor vele verhuurders een bijzonder jaar. We hopen dat jullie het allemaal goed doorstaan hebben en dat er voor 2021 weer veel geboekt gaat worden. De verwachtingen zijn positief want mensen willen graag weer op vakantie. 

Het team van BUKAZU wenst jullie allen een gezond en zeer succesvol jaar!!