Kalenderkoppelingen / Icals

Vanaf vandaag is het mogelijk om je kalender in BUKAZU te koppelen met kalenders van andere verhuurders, indien zij ook werken met een iCal. Dat zijn de meeste grote verhuurders zoals Booking.com, Airbnb, Micazu, Vrbo, FeWo, Bed and breakfast.nl. 

De kalenderkoppelingen vind je onder het tabblad Instellingen bij elke accommodatie. Bij het vraagteken rechtsboven aan deze pagina staat de helptekst hoe je boekingen kan exporteren en importeren. Je kunt een onbeperkt aantal koppelingen toevoegen. Externe boekingen worden elk uur binnengehaald.  

Nieuwe overzichten

In het menu bij Financiën zijn meerdere overzichten voor de verhuurder in te zien en te downloaden. Deze overzichten gaan over de inkomsten en geldstromen van àlle accommodaties. 

Overzichten die specifiek bij een accommodatie horen, zijn bij die accommodatie te vinden. De overzichten per accommodatie zijn nog niet allemaal vernieuwd, maar dit volgt binnen enkele weken. 

 

Bedankt!

Het laatste jaar is hard gewerkt aan de omzetting van het boekingssysteem van het oude format naar BUKAZU. Dit heeft af en toe tot wat issues en probleempjes geleid die we gelukkig weer snel konden oplossen. We hebben daarmee veel van jullie geduld gevraagd en we zijn jullie daar erg dankbaar voor. 

Gelukkig hebben we daar nieuwe features tegenover kunnen zetten, die de verhuur van jullie accommodaties vergemakkelijken. Deze kalenderkoppeling gaat zeker veel tijd schelen!