Online betalingen

Het gaat snel met de omzetting van BUKAZU naar de nieuwe lay out. We streven ernaar om voor het eind van het jaar het hele systeem overgezet te hebben en dat je alleen nog via de app inlogt en werkt. 

Ondertussen blijven we bezig met nieuwe updates, zoals de kalenderkoppelingen 2 weken geleden en nu de online betalingen via Mollie. In deze blog lees je er meer over.

En we informeren je over de nieuwe prijzen vanaf 2021.

Tijdsbesparing met online betalingen

Wil je ècht veel tijd besparen, dan kan dat door je gasten uitsluitend via de Online betaalmodule te laten betalen. Je hoeft dan nooit meer op je bankrekening te kijken of gasten betaald hebben. Àlle betalingen worden automatisch bij de boeking geaccordeerd. De gasten krijgen direct een betalingsbevestiging vanuit jouw organisatie. Voor de klant geeft dit vertrouwen dat het geld goed is binnengekomen.

Binnen BUKAZU is een aparte pagina aangemaakt, waar je de kosten van je betaalmethodes kunt instellen. Bij Mollie geef je aan welke betalingsmethodes je wilt aanbieden, op de Mollie-pagina binnen BUKAZU geef je aan welk bedrag jouw klanten voor deze methode moeten betalen. Bij het vraagteken op de pagina lees je er meer over.

Mollie is een zeer betrouwbare Nederlandse betaalprovider met veel betaalmethodes uit veel verschillende landen. Dus ook beschikbaar voor onze internationale verhuurders in Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

 

Belangrijk! Verhuurders die al werken met online betalen moeten nogmaals op de 'Online betalen activeren' knop klikken en ons toestemming geven om betalingen door te geven. Daarmee komt de eerder aan ons doorgegeven api-key te vervallen.

Prijzen vanaf 1 januari 2021

Vanaf 1 januari gaan de prijzen van het gebruik van BUKAZU omhoog. De abonnementsprijzen zijn al 2 jaar niet verhoogd en de prijs per boeking al 5 jaar niet. We kunnen helaas niet onder een prijsstijging uit. 

We blijven ons best doen de prijzen laag te houden. Zo hoef je bij BUKAZU niet te betalen voor veel modulen en features, die bij andere partijen soms enkele tientjes per maand kosten. Een kalenderkoppeling is bij ons gratis en ook de huurder-omgeving of eigenaar-omgeving is gratis. 

We hebben veel startende ondernemers die vragen of ze het abonnement niet per jaar, maar per maand kunnen betalen. Vanaf 1 januari kun je elk jaar bepalen of je liever per jaar of per maand betaalt. Betaling per maand kan alleen via een automatische incasso. 

Automatische incasso

Vanaf nu bieden we de optie aan om te betalen via automatisch incasso. De automatische incasso kan geactiveerd worden in je account bij Facturen. Je betaalt ter verificatie van je IBAN € 1 via een van de betaalmethoden (ideal, belfius, bancontact, eps, giropay, sofort, ING home'pay of kbc/cbc betaalknop). Vanaf dat moment worden je facturen automatisch geïncasseerd. Dit is ook voor buitenlandse rekeningen mogelijk.